KIJK OP WELZIJN BARENDRECHT

Een nieuw interieur waarbij toegankelijkheid en een natuurlijke uitstraling als uitgangspunt hebben gediend.

In opdracht van een welzijnsorganisatie in Barendrecht is een ontwerp gemaakt voor een nieuw interieur in een bestaand kantoorpand. Omdat het project binnen zeer korte tijd en met een beperkt budget moest worden gerealiseerd hebben we gekozen voor een eenvoudige en tegelijkertijd duurzame materialisering en detaillering. De wanden en het receptiemeubel hebben een afwerking van multiplex omdat dit een natuurlijke uitstraling heeft. Vanwege de maatschappelijke functie dat een zeer gevarieerd publiek dient, is het interieur bewust neutraal gehouden. Om aan te sluiten op de openheid van de organisatie zijn glazen wanden toegepast bij de vergader- en ontmoetingsruimte en de receptie. De deuren van de kantoren zijn ook in glas uitgevoerd om de toegankelijkheid te versterken. De verlichting draagt bij aan de heldere en warme sfeer van het interieur.

PROJECTGEGEVENS

Programma
welzijnsorganisatie

Locatie
Barendrecht

Status
opgeleverd, januari 2015

Ontwerp
studio RTM

Opdrachtgever
KijkOpWelzijn

Uitvoering
Qbiq, Alphen a/d Rijn

Fotografie
studio RTM

INFO